Wat klanten zeggen

“Werken met Angelique is de tijd nemen om te gaan zitten, ervaren, denken, delen en naar de horizon te kijken wat daar mogelijk is voor mij. Ik heb me altijd ondersteund gevoeld en nooit veroordeeld, voelde me altijd gezien en beschermd, vanuit pure nieuwsgierigheid en voelde me “empowered” en bereid om dingen te veranderen. Angelique brengt een intense en toch lichte energie die vervuld is van acceptatie en mogelijkheden. Ze brengt het terug naar het concrete waarbij ik me elke keer weer klaar voelde en goed voorbereid voor de volgende stap.” Marisa V.

“Jij hebt de gave om precies te horen wat ik eigenlijk zeg en de diepere laag te horen om tot mijn kern te komen. Dat helpt me mijn waarden te ontdekken, die aan de basis van mijn beslissingen liggen.”, Phyllis G.

“Ik heb nu meer inzicht in mijzelf, mijn gedrag en wat dat doet met mij en mijn omgeving. Angelique heeft me ondersteund in dingen met elkaar te verbinden en ze komt snel tot de kern.” Allard M.

“Door mijn werk met Angelique ben ik van “slachtoffer” naar “leider” gegaan, van reactief naar proactief.”

“Door het coachingstraject met Angelique heb ik meer verbinding kunnen creeëren met mijn eigen kern en heb ik geleerd hoe ik mijn kwaliteiten, mijn lichaam en mijn spirit kan inzetten om mijn doelen te bereiken.” Susan E.

“Wat ik waardeerde in jou als coach is dat je helder, rustig, veilig en toch scherp en to the point bent.” Arja C.

“Na slechts 6 sessies met Angelique wist ik welk carrièrepad ik wilde nemen. Toen we begonnen voelde ik me geheel verward en vastzitten en nu voel ik meer zelfvertrouwen, ik ben meer gefocust en vertrouw wat er naar me toe komt. Angelique hiep me om mezelf beter te leren kennen en hielp me verschillende ingesleten patronen en ideeën te herkennen en uit de weg te ruimen. Ze was altijd direct, eerlijk, geduldig en vol van inzicht. Binnen een maand na onze laatste coaching sessie heb ik een baan gevonden, waar ik eerder nooit voor zou hebben gesolliciteerd!.” Dominique D.

“Je bent analytisch heel sterk, respectvol en toch een tikje zweverig maar vreemd genoeg op een praktische manier. Door ons traject ben ik van baan veranderd, heb ik mijn eigen wensen en krachten weer helder voor de geest en heb ik een nieuwe manier gevonden om met bepaalde situaties om te gaan..”” Daphne R.

“Ik voelde me veilig. Jouw manier om me meer kontakt te laten maken met mijn lijf heeft goed gewerkt voor mij.”

“Angelique hielp me mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en daarmee weer vertrouwen in de toekomst. Ze heeft me overeind geholpen door me mijn eigen kracht te laten ervaren”, Anja S.

“Je bent een kadootje, In jouw nabijheid voelde ik me altijd veilig en op hetzelfde moment gaf je me het gevoel dat alles mogelijk was en ontzettend leuk om uit te proberen. Stimulerend, vrij en geweldig.” Cindy K.

“In de sessies met Angelique heb ik inzicht gekregen in de soms onzichtbare blokkades die ik heb en daarmee de mogelijkheid om doortastender te handelen in lastige werksituaties.” Berend F.

“De geweldige combinatie van groepswerk, individuele oefeningen en fysieke oefeningen creëerden een memorabele dag, waar we ook veel lol hebben gehad” Pat H.

“Door te werken met Angelique heb ik op een andere / nieuwe manier naar mezelf leren kijken, mijn eigen kracht (her) ontdekt en accepteer het beter daar waar ik “kwetsbaar” ben.”

“Je bent een rolmodel voor mij; hoe je een vervuld leven leidt met werken én kinderen.” Helene V.

“Werken met Angelique was confronterend, interessant en intensief. Zeker niet altijd makkelijk. Uiteindelijk met resultaat van een eerste stap naar meer zelfkennis en instrumenten om dat om te zetten naar een andere beleving.” Maarten L.

“Angelique hielp me om beter naar mezelf te luisteren. Door haar ondersteuning respecteer ik meer mijn grenzen, geef ik ze beter aan en vertrouw ik meer op mijn eigen wijsheid.” Linda K.

“Door het coachingstraject met Angelique ben ik dichter bij mijn authentieke zelf gekomen.” Nicole V.