Werken met Angelique

Als je gaat werken met Angelique van Dam, verwacht dan om buiten de begaande paden te gaan en buiten de lijntjes te kunnen kleuren. Met haar analytische en speelse geest zal ze je ondersteunen in meer gewaar zijn over en meer te leven vanuit jouw meest krachtige oorspronkelijke zijn. Haar clienten roemen regelmatig haar vaardigheid om het abstract en spirituele te vertalen naar het concrete en tastbare. Geïnspireerde actie vanuit persoonlijke transformatie is uiteindelijk het doel.

Naast zichzelf als instrument te gebruiken, zet Angelique ook Strengthfinder en de “Kernkwadranten” in. Ze is gecertificeerd voor de vitaliteitstest en voor de diagnostische instrumenten voor teams van TCI. (Team Coaching International). Bovendien is zij gecertificeerd voor één van de meest uitgebreide 360 instrumenten die er momenteel beschikbaar zijn: TLC: The Leadership Circle.

De synergie van haar academische achtergrond, diverse professionele ervaring en persoonlijke ontwikkeling komen allemaal samen in het werk dat ze nu doet. Vanuit haar eigen bedrijf AVD Coaching werkt ze voor het prestigieuze Coaches Training Institute als trainer voor hun coaching programma en voor hun leadership programma. Ze werkt ook als supervisor en intervisor bij de huisartsenopleiding op de universiteit in Rotterdam.

Dankzij de unieke combinatie van ervaring en talent en haar niet aflatende gedrevenheid in het veld van leiderschap en transformatie, is Angelique lid van diverse adviesorganen en spreekt en schrijft voor verschillende organisaties begaan met persoonlijk en professioneel welbevinden.